Wednesday, August 1, 2012

Melchizedek ~~ Disclosure en Ascentie, 2 belangrijke eventen.. Maar welke is voor U de belangrijkste? ~~ 01/08/2012 Gechanneld door Méline Lafont.





Geliefden van me,

Gegroet ik ben Melchizedek en het is mij een waar genoegen u te mogen groeten vandaag.  Ik begeef mij op dit moment naar een belangrijke mededeling voor jullie mensheid, die enorme veranderingen met zich zullen meebrengen.  Zoals jullie al in talloze berichtgevingen hebben vernomen zit Disclosure aan te komen en weten wij zeer goed wat te doen nu op dit moment.  Aangezien ook wij als Geascendeerde Meesters enorm samenwerken met onze Galactische Gebroeders, wiens jullie gebroeders ook zijn, zitten wij nu aan het grote project te werken om deze tot manifestatie te brengen op jullie Aardse wereld.

Aangezien dit niet lang meer op zich laat wachten, zullen jullie gauw de grote veranderingen eindelijk kunnen verwachten onder jullie.  Wees niet geschrokken want het zal niet niets zijn, maar een event dat jullie wereld en visie volledig zal omkeren, om het zo te zeggen.  De echte waarheid zal nu gekend worden door jullie en het oude regime zal vallen op zichzelf en geen vertrouwen meer winnen.  Hun tijd is over en uit, dus verwelkom het nieuwe en verlichtende in jullie huidige wereld.  We reizen opwaarts naar Ascentie toe en daar mag dit project wat Disclosure is, niet bij ontbreken uiteraard.  Het is een onderdeel van jullie Ascentie en zal veel teweegbrengen en het bewustzijnsgraad van de mensheid verhogen.  Ascentie is op jullie weg en is niet te missen, wat er ook gebeurd, het gaat zowiezo gebeuren ongeacht alles! 


Nu, wat er nu staat te gebeuren is een grootse gebeurtenis in jullie gehele Geschiedenis op Aarde.  Een zeer grote mijlpaal is bereikt en eigenlijk had dit al veel langer moeten gebeurd zijn, dus zijn we nu bijna aan de Goddelijke en uiterste tijdlijn gekomen waar ook dit niet te vermijden is.  De bekendheid van jullie Galactische Gebroeders is onderweg naar jullie en heeft zijn NU moment bereikt.  Laat het lopen zoals het moet lopen, geliefden van me!  Probeer niet iets te forceren waar we al zo lang met bezig zijn, het is zover daar mogen jullie zeker van zijn, maar alles heeft zijn Goddelijke tijd en proces dat moet doorlopen worden, en er komt ook zeer veel bij zien.  Er zijn tenslotte vele zielen bij betrokken ook, jullie Lichtwerkers zijn er duidelijk klaar voor maar vergeet niet dat er ook andere zielen betreffen die geen enkel idee hebben van wat er zich afspeelt op dit moment.  Daar wordt veel rekening mee gehouden en we weten wat we doen, dus heb vertrouwen, verheug jezelf; dat is toegestaan.. maar laat dit los en over aan ons! 

Ik vraag u met aandrang om allen in volledige harmonie en rust te zijn in jullie zelf, blijf mediteren en Liefde sturen naar de ganse mensheid en moeder Aarde.  Geef jullie zelf een kans om ons allen te mogen verwelkomen, maar fixeer niet!  En dit laatste vraag ik echt met aandrang, Geliefden.  Jullie eigen Ascentieproces is van groots belang en vraagt jullie volledige energie, wat maakt dat jullie concentratie hierin gewenst is.  Wij, en de Galactische Federatie, hebben het Disclosure project in onze handen en dit ter Assistentie van jullie.  Daar concentreren wij ons allen op met de leden van de Galactische Federatie van het Licht en hoeven jullie niet aan te denken of energie in te steken.  Degenen onder de Lichtwerkers die wel hun steentje daarin bijdragen, betreffen de zielen die dit als zielentaak hebben gekozen en weten ook waarom ze hier zijn.  Laat het werk ook aan hen over, daarvoor zijn deze tenslotte op jullie planeet gekomen.  Ieder ziel heeft zijn eigen doel waarom deze naar aarde gekomen is, en iedereen heeft zijn eigen zieltaken en doelen om hier te zijn.  Zo is het werk en bijdrage in deze belangrijke tijd verdeeld over iedereen, ook de onontwakenden hebben hun doel om hier te zijn. 

Het enige wat wij vragen is om Liefde te zijn en Liefde te geven aan elke levende ziel en energie op Aarde.  Aangezien er vanuit de zogenaamde Leiders van jullie, wiens zichzelf tot leiders hebben benoemd, al lang geen oren wensen te geven aan jullie vraag en eis op vrijheid en Disclosure, nemen wij het heft in handen in dat opzicht en is dit een assistentie naar jullie toe.  Jullie zijn allemaal gelijk en 1, leiderschap is nooit iets vanuit het Goddelijke geweest noch ontstaan.  Dit is voort gekomen uit ego en wanhoop.  Doe verder met jullie Ascentieproces terwijl wij allen verder werken aan de bekendmaking van de Galactische Civilizaties, want Ascentie is ten slotte waar het allemaal om draait!  Jullie zullen het nieuws en bekendmaking wel vernemen of zien als de moment in jullie NU is aangebroken, het zal absoluut niet te missen zijn, in geen geval.

Ik ben Melchizedek van de Witte Broederschap en ik bedank jullie voor de mogelijkheid om deze boodschap naar voor te brengen!  Namaste.

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be

No comments:

Post a Comment